Zonnepanelen

Fenomena Elektriciens biedt u een totaal oplossing.

Van advies tot en met installatie.

We starten met een intake gesprek bij u thuis waar we uw wensen doornemen. Daarnaast kijken we of de constructie van de ondergrond in orde is. Tevens controleren en meten wij of de elektrische installatie voldoet aan de juiste normen, zodat het terug leveren van zonne-energie veilig gebeurt.

U ontvangt een offerte met een “all-inclusive” prijs;  één prijs, één aanspreekpunt, één volledig werkend systeem. Geen omkijken naar de installatie.

Na de installatie richten we uw App voor het monitoren van de opbrengst in. Tot slot kunnen we u helpen met de administratieve afhandeling zoals de BTW teruggave bij de Belastingdienst.

Veel mensen vragen zich af of het voor hun wel mogelijk is om zonnepanelen te installeren.

Zonnepanelen leveren een mooie bijdrage aan een schoner milieu. Wij vertalen graag uw wensen naar een concrete oplossing.

We maken een vrijblijvende afspraak om uw wensen door te nemen. Wij kijken meteen of uw installatie, dakconstructie geschikt zijn voor het leveren van stroom. U ontvangt een all-inclusive offerte. Dat wil zeggen dat wij  de installatie van a tot z voor u regelen.

Daar helpen we u bij, en vertalen uw verbruik naar een passend pakket van zonnepanelen.

Wij werken alleen met de beste en veiligste systemen. Zowel SolarEdge als Enphase bieden de veiligste en technisch beste systemen. Wilt u meer weten over deze techniek en veiligheid? Dan lichten we dit graag toe.

Daarnaast verzorgen wij niet alleen de installatie van de zonnepanelen maar ook de aansluiting in uw groepenkast.

Een totaal oplossing waarbij de veiligheid van a tot z is gewaarborgd.

Fenomena Elektriciens, uw partner in zonne-energie